0,00 0 artikelen

Big Green Egg winkel & showroom

Kom de verschillende maten en alle accessoires proberen!

Beleef Green Egg is onderdeel van Fun Cooking, een kookconcept in Roosendaal van ruim 250 m2 met een specialisatie in barbecue.

Fun Cooking is al jaren is dit een vertrouwd adres waar je binnen loopt voor goed advies rondom de keuken. Eind 2016 hebben we een nieuwe winkel en uitgebreide showroom geopend (Dokter Brabersstraat 12, Roosendaal) met maar liefst 4 keer de oppervlakte van de oude winkel! Binnen deze uitbreiding hebben we vooral het barbecue assortiment uitgebreid, wat toch wel onze grote passie is. Daarmee is het direct een van de grootste barbeque winkels van Zuid Nederland. Alle denkbare accessoires kan je er terug vinden van diverse merken. Door onze jarenlange (professionele) kook ervaring weten we welke accessoires van welke merken handig en praktisch zijn. Uiteraard kan je het volledig assortiment van Big Green Egg terug vinden in onze winkel.

Ook zijn wij dealer van andere Kamado merken zoals Kamado Joe, The Bastard , HoCooker en Grill Guru. Alle modellen staan in onze winkel en zijn te vergelijken met elkaar. We hebben ook een speciale website voor de andere Kamado merken: www.kamadowinkel.nl

We voorzien je graag van advies en tips in onze winkel. Oh, en we staan er regelmatig zelf te koken op de Big Green Egg, dus wanneer je gelukt hebt kun je direct een hapje mee eten!

Workshop ruimte
Op een praktische locatie in Wouw hebben wij een eigen workshop ruimte waar wij regelmatig workshops geven voor ieder niveau. Meer informatie is te vinden op de pagina workshops.

Kijk binnen in onze winkel

Bekijk de virtuele tour op Google maps.