12 jaar professionele ervaring

Al jarenlang werken wij, Joey en Boy, als professionele chefs met de Big Green Egg. Vanuit die passie en ervaring willen we jou inspireren en enthousiasmeren. Daarom zijn wij een échte specialist die vanuit inhoud en ervaring kan adviseren. Al onze kennis delen we maar al te graag!

Persoonlijke service

Jou goed en persoonlijk adviseren, dat vinden we belangrijk en ook nog eens erg leuk. Daarom nodigen we je uit bij een workshop om alle tips en adviezen rondom de Big Green Egg mee te krijgen. Wij zijn ervoor om jou te leren koken op de Big Green Egg. Omdat we dit zo belangrijk vinden krijg de workshop cadeau bij aanschaf van een Big Green Egg!

over ons

Gratis verzending & snelle levering

Naast onze ervaring is goede en snelle service ook erg belangrijk. Daarvoor hoef je niet naar een groot onpersoonlijk bedrijf, dat hebben wij namelijk ook goed geregeld. Op werkdagen voor 16:00 en op zaterdag voor 13:00 besteld wordt dezelfde dag verzonden. Vanaf € 30 verzenden wij de bestelling ook nog eens gratis voor je. Voor de levering van een Big Green Egg maken we altijd een aparte leverafspraak, die gaan namelijk niet met de post maar komen wij zelf gemonteerd bij je thuis leveren.

over ons